Over ons

WIE ZIJN WIJ?

I Fratelli is opgericht door de broers Carlo en Sandro Cannavacciulo, afstammend van een oude Italiaanse horecafamilie uit Napels. Met horecagelegenheden in Italië en later door de ouders van Carlo en Sandro in Haarlem.

Met onze eerste delicatesse winkel startten we 8 jaar geleden in Stiphout. Inmiddels is daar de vestiging in Nuenen bijgekomen. De Italiaanse delicatessen en de Brabantse gezelligheid blijken prima met elkaar samen te gaan! Wij gebruiken natuurlijk onze eigen expertise, maar hebben ook altijd oor voor onze klanten en staan dan ook open voor suggesties en of ideeën.

Per 1 januari 2018 heeft Sandro Nederland verruild voor een nieuw avontuur in het buitenland, waardoor onze vestiging in Stiphout helaas is gesloten. Claudia en Carlo blijven u natuurlijk van harte welkom heetten in Nuenen!

Claudia en Carlo Cannavacciuolo

I Fratelli

Onze

WINKEL

Breng eens een bezoek aan onze winkel. In onze winkel vindt u een ruim assortiment van Italiaanse delicatessen. Naast onze verse gerechten kunt u hier ook terecht voor de authentiek Italiaanse olijfolie, pasta’s, wijnen etc.

Klanten

REVIEWS